Najnovšie recenzie zo sekcie Športtestery
- Sú to hodinky ako som si myslel
Prekrásne hodinky, majú všetko čo potrebujem a ešte aj navyše :) na ruke vyzerajú veľmi dobre. Už som s nimi bol viackrát behať a aj cvičiť, na ruke držia výborne.
mínus vyššia cena, ale kto na to má, neoľutuje.
- vsetko OK
Neskutočne hodinky odporúčam všetkým ktorý sú zapálený vynikajúcimi hodinkami
- ..pocitac na ruke, asi tolko, ma tolko funkcii ze si musi kazdy vybrat co potrebuje
- moznost vybrat si typ navigacie (GPS, Ultra trac, Clonas, Galileo)
- lahke, prijemne na ruke
- vydrz baterie minimalne tyzden s aktivnym vyuzivanim GPS trackera (pozor na solar, nespoliehat sa nan), porovnavam s kolegami a inymi smart hodinkami co maju, nabijaju cca kazdy 5 den, 2 tyzdne som vydrzal bez nabijania ale bez GPS, takze spoko
- tak siroka variabilita moznosti prisposobenia ze ak by sa kazdy den vykonala personalizacia mate na rok kazdy den nove hodinky :)
- aj ked to nepovazujem za nevyhodu, davam to sem, solar ako taky je funkcny, zatial sa mi ale nepodarilo vynechat pravidelne tyzdnove nabijanie, pozor nato, zrejme je schopny dobit bateriu ak je vystaveny cely den an slnku
- rada pre zaujemcov ako usetrit, moj druhy kus-pre manzelku garmin instinct solar vs garmin instinct solar tactical (moje), staci si kupit karminky nie tactical, 50 eur uspora a ten nocny rezim nikdy nikdo nevyuzije (rucne si dokaze kazdy uzivatel tiez odpojit senzory a zakazat osvetlenie po zapade slnka), eventuelne moznost pripojenia externych zariadeni pre nocne rezimy, dalekohlad, puskohlad, nocne periferne zariadenia, tak jedine pre tieto ucely ma vyznam TACTICAL, vsetko ostatne je obsiahnute aj v tychto "obycajnych"
- Jednoduché prehľadné funkčné
- časom sa láme remienok
Tovar nebol prevádzkyschopný
- Veľmi dobrá vydrž batérie
- Nie je
- čitateľnosť displeja je veľká katastrofa - to čínske šunty za pár drobných sú lepšie čitateľné. Pozadie displeja je výrazne tmavšie ako na reklamných fotografiách a písmo nie je úplne čierne, takže trvá dlho kým človek prečíta potrebné údaje, čo pri pohybe nie je také jednoduché.
- pri tréningu je tep veľkým písmom, no ostatné je veľmi tenkým, veľmi zle čitateľné
- sklíčko je zaoblené, takže sa stále niečo od neho odráža, čo opäť znižuje už aj tak mizernú čitateľnosť
- podsvietenie je nepoužiteľné
- v pokoji, kým ešte netrénujete, alebo už dotrénujete, vypadáva spojenie medzi hrudným pásom a hodinkami. a slinenie nepomôže, o chvíľu je to vsiaknuté do kože.
- nie je to presné meranie, čo je pri hrudnom páse veľké sklamanie - niekedy ukazuje vyššiu hodnotu tepu ako je skutočnosť...
Čakal som viac - čitateľnosť displeja ma veľmi sklamala. To musel navrhnúť nejaký "inteligent" keď zvolil pozadie také tmavé. To som nikde nevidel a že mám digitálnych hodiniek požehnane...
design+ vyhody
Perfekt.
- GPS bez mobilu, tréningový plán z Garminu v hodinkách,
- Mnohé aplikácie z Garmin obchodu
- Trace back funkcia
- Čitateľný displej aj na slnku
- Meranie saturacie krvi
- Bezproblémova synchronizácia s mobilom
- Skvelé
Poskuloval som po nich pre seba nakoniec Garmin Fenix 5 pred rokom super voľba tento rok prinesie Ježiško synovi Garmin instinct uvidíme ako pôjdu nakoľko má iPhone
- Výdrž batérie
- Funkcie
- Skvele čitateľný displej
- Pohodlné nosenie
- Dizajn
- Intuitívne ovládanie
S hodinkami som maximálne spokojný, funkcie sú nad moje očakávania. Proste TACTIX :)
- Rýchla obsluha a dobrá kvalita
Reakcia obchodu SUUNTO.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora.
S pozdravom,
- Voucher na topografické mapy CZ
- Odolnosť voči mechanickým poškodeniam
- Kompatibilita hodiniek s iOS
- Žiadne
Hodinky od značky Garmin som si kúpil kvôli veľkému množstvu zdravotných funkcii, ktoré narozdiel od konkurencie Applu sú veľmi ale veľmi ďaleko. Značka Garmin je o dva, tri parníky ďaleko od Applu. Hodinky od Applu sú tiež super, ale majú veľmi malo zdravotných funkcii a hlavne nemajú takú dlhú výdrž na jedno nabitie hodiniek. A toto je dôvod prečo som si kúpil hodinky od Garminu. Ak ste športovec a hľadáte hodiny, ktoré kontrolujú vaše zdravie, tak práve Garmin sú tou najlepšiou voľbou!
Zatial splnil ocakavanie, Funkcie pre sportove aktivity su vyborne. Este sa potrebujem naucit pracovat s navigaciou.
- Sú presne a kvalitne spracované
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »