Najnovšie recenzie zo sekcie Športtestery
hodinky poskytujú množstvo funkcií, zatial spokojnosť- učím sa s nimi narábať a ovládať ich:)
- Kvalita za rozumnú cenu.
- vydrž baterie
Garmin Forerunner 965
Pridané: 7. októbra 2023
(naposledy upravené 9. októbra 2023)
Zakúpený v www.mobilpartner.sk
- Skvelý displej
- Skvelá baterka
- Zatiaľ maximálna spokojnosť
- pekné prevedenie
- presný GPS aj barometer
- veľa športových režimov a pekné spracovanie v app.
- tepové frekvencie na začiatku merania dosť uletené, po znormalizovaní sa ustália
- baterka by mohla vydržať dlhšie
- Bateria
- Množstvo funkcii
- Vodotesné
- Zatiaľ som nenasiel
Co som potreboval som v týchto hodinkách našiel spokojnosť
super funkcie, dlha vydrz baterie, lahka váha, design, proste garmin
Hodinky mam zatiaľ iba jeden deň, jeden tréning.
Som nadšený, sú super.
Slabé osvetlenie displeja inak ok
- Vydrz baterie
- Lahke
- Malo interaktivne na moj vkus
- nevyhnutnosť pre bežca ale tiež pre fanúšika iných športov
- ľahučké
- menší a čitateľný displej (chcel som kvôli behu malé)
- hráte tamagochi sami so sebou
- super výzvy, motivácie na pohyb a šport
- pokročilá analytika spánku, na rozdiel od Oura nemusíte nikomu nič platiť na mesačnej báze
- pomerne presné meranie tepu aj samotnými hodinkami na zápästí bez potreby pásu - čo sa týka behu alebo bicykla v konštantnom tempe, pri intervaloch, šprintoch a iných športoch odporúčam používať hrudný pás
- plastové telo, nie sú ideálne na lozenie po skalách a ferraty
- GPS pri plávaní v otvorenej vode má presnosť tak 80% - dá sa to riešiť upevnením hodiniek na plaveckú bójku, alebo poznať rozmery jazera vopred :)
- plávanie v bazéne - nechytá dĺžky úplne najlepšie, odporúčam každých 5-10 bazénov stláčať interval, aby ste si zapamätali koľko máte presne naplávané
vynikajúce a vzhľadom na pokročilé funkcionality cenovo dostupné hodinky/športtester od Garminu, odporúčam každému, kto sa chce zlepšiť a to nielen v behu, ak ste vášniví turisti a chodíte cez ťažké skalnaté terény alebo na ferraty, odporúčam iný model s titánovým telom a zafírovým sklíčkom, čo sa týka solárneho nabíjania - tieto nemajú ale vydržia pri každodennom využívaní GPS na beh a prechádzky + nejaké tie cvičenia zhruba 5-7 dní, záleží či máte v noci zapnutý oxymeter a hlavne koľko druhov športu vykonávate vonku s využitím gps
Polar Pacer Pro S-L
Maja
Pridané: 24. septembra 2023
(naposledy upravené 24. septembra 2023)
Zakúpený v Nositelna elektronika
Super ovládanie
- super hodinky
Neexistuje spôsob ako hodinky normálne vypnúť.
Pomer cena a kvalita je neporovnateľná.
Za tú cenu sa momentálne nedajú kúpiť lepšie športové hodinky s ich vlastnosťami a funkciami na slovenskom trhu.
Najlepší možný výber za tú cenu. Nakoniec som ale priplatila, a vymenila za Forerunner 265S s Amoled dotykovým displayom, doložila som cca 160 €.
- Prijemne lahke sporttestery. Nezavadzaju ani pri spanku.
- Mnozstvo funkcii ako Health battery (vasho tela), meranie stresu, krokomer, meranie pulzu a VO2max pocas vykonu.
- Mnozstvo statistik vratane sledovania kvality spanku.
- GPS, ktore lahko a rychlo chyti signal
- Nove hodinky na plne nabytie vydrzia asi 6 dni (5 dni bezneho pouzivania a 1 hod bezecka aktivita s GPS)
- Mozne stiahnutie Watch faces hodiniek zdarma pomocou dodatocnej appky v mobile
- Za takmer tyzden pouzivania som nenasiel. Som s nimi velmi spokojny.
Super sporttestery najme pre bezcov, chodcov a plavcov za prijemnu cenu. Hodinky s GPS s podobnymi funkciami pravdepodobne za nizsiu cenu nenajdete. Navyse je to Garmin, co je kvalitna a spolahliva znacka.
North Edge APACHE 3
Pridané: 8. septembra 2023
(naposledy upravené 8. septembra 2023)
Zakúpený v North Edge
+ dobre čitatelný displej
- trochu ťažšie
- Rýchlosť
veľkosť sedí aj na malú ženskú rúčku
zatiaľ spĺňa moje očakávania
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »